Sözlerle Yolculuk Günü



Gerçekten çok anlamlı bir söz her insan layık olduğu hayatı yaşar ve bana göre layık olma durumu çalışma ve hak etme ile alakalıdır.


Bazen öyle bir dertlere düşeriz ki çıkışı yok sanırız halbuki bu sözde de denildiği gibi her karanlığın bir aydınlığı her derdin bir çıkışı vardır, bu yüzden ümitsizliğe ve karamsarlığa kapılmadın yolumuzda dik durarak devam etmeliyiz.



Vavv diyeceğim bir söz çünkü gerçekten muazzam bir söz . Bu hayatta kendimizden çok insanların dedikleriyle ilgileniriz sanki bizim hayatımızı onlar yaşıyor gibi hayır hayır hayır asla umursamamak gerek, konuşan konuşsun boş vermek gerek ne demişler "meyve veren ağaç taşlanır." insanlar mana bulmaya bayılır bizde umursamamaya bayılalım.
Aslında bu durumun şu mantığını kavramak gerekir; umursanmayan, görülmeyen kişi hakkında mı konuşulur yoksa göze batan, çekememe durumu olan mı tabi ki göze batan çünkü o yükselme peşinde ve çekememe olunca da konuşmalar başlar biz ise onların bu yaptıklarıyla mutlu olarak gülüp geçerek yolumuza bakmalıyız.


Memnun etmek devamlı memnun etmeyi doğurur ve buda boşa zaman geçirerek başarısızlığa neden olur, bu sözde baya güzelmiş.
Sevdiğiniz insanları memnun edin ve sizi memnun eden kişileri de memnun edin ama size değer vermeyip memnun etmeyen kişileri neden memnun edesiniz ki onları asla umursamayın onları görmezden gelin.
Her zaman en önce kendinizi düşünün ve en çok kendinizi memnun edin.
Size değer vermeyip memnun etmeyen kişileri göz ardı edin belki bu düşüncem yanlış ama hayatta başarılı olmak istiyorsak zaman kaybına gerek yok.


Gerçekten sayılı ömürler yaşıyoruz ve gerçekten geçmiş ve geleceği bir kenara bırakıp şimdinin büyüsüyle varmalıyız başarıya.


Bu sözde benden olsun.


Hepimizin hayalleri vardır ve bu hayallerin de gereksinimleri vardır o gereksinimleri hazırlamadan başarıya varılmaz ve kişinin de o gereksinimleri başarması gerekir.
Gereksinimler kendiliğinden giderilmez kişi bunu başarmalı.


İnsanlar hayallerimize mana bulmaya bayılır, yapamazsın, başaramazsın, öyle olursa ne olacak gibi moral bozucu bir sürü yorum yaparlar bize düşen ise vazgeçmeden azimle yolumuza bağlanmaktır.
Vazgeçemeyiz ve vazgeçmeyeceğiz bizi yıldırmaya çalışanlara inat başarmaya bak.

Evet bugünkü yazımı yazmış bulunmaktayım kendinize iyi bakın görüşmek üzere.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hayat Sana İstediğini Vermiyorsa Sen Ona Ulaşacaksın

Saimdang